Dalsgaard Biler A/S

Når skaden er sket, er det dig, der bestemmer

Det er nemt at miste overblikket, hvis du bliver udsat for et uheld og bilen skal på værksted. I kampens hede er det imidlertid vigtigt, at du vælger det rigtige pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan i værste fald betyde, at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens sikkerhed, køreegenskaber eller gensalgsværdi forringes. SEAT Hjørrings pladeværksted er godkendt af SEAT-fabrikken til at udbedre alle typer skader. Vores karrosseriteknikere har gennemgået en speciel uddannelse, og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed.

Bestil tid på værkstedet her

Du bestemmer selv hvor du vil have udbedret en skade

SEAT Hjørring er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du alligevel insistere på, at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens forskrifter af vores specialuddannede teknikere. Så kan du trygt og sikkert køre videre i din bil uden problemer efter endt reparation.

Gratis lånebil eller lejebil

Nogle forsikringsselskaber tilbyder deres kunder gratis lånebil ved reparation af skader. Er det ikke tilfældet for dit forsikringsselskab, kan du leje en af os til en overkommelig pris mens reparationen står på.

Stenslag og glasskader

Vores specialister sikrer dig, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken, hvis du skulle få en glasskade. Hvis din bil har en forrude med indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer, er det vigtigt, at du får ruden udskiftet med en original og at den monteres med den korrekte rudelim. 

Vejhjælp

Du er dækket af SEAT meget omfattende vejhjælp, når blot bilens serviceeftersyn gennemføres på vores autoriserede værksted. Læs mere om Vejhjælp her.

Se kontaktoplysninger og åbningstider