Dalsgaard Biler A/S

Dækcenter

Vi har investeret i sidste nye teknologi indenfor afbalancering, og sporing med laser. Det betyder, at vi kan afhjælpe et hvilketsomhelst problem du måtte få med dine dæk og hjul.

Dækkene kan sågar afbalanceres mens hjulene stadig er monteret på bilen, således eventuelle ubalancer der er i bilen, kompenseres i hjulene. 

Vores dækcenter sælger årligt mere end 5.000 dæk til både egne kunder og til bilister, der kører i andre mærker, og vi har mange års erfaring på området.   

Høj kvalitet til en fair pris

Vores mission er at levere højkvalitetsprodukter til en fair pris. Vi sælger overvejende produkter fra Goodyear og SAVA.

Udover dæk, finder du også et stort udvalg af alufælge, både originale og uoriginale, af høj kvalitet hos Hjørring Dækcenter.

Faglighed, god service og fornuftige priser er kendetegn på vores dækcenter, og vi står altid klar til at hjælpe - om du skal have en god pris på nye dæk, skiftet dæk, opbevaring eller lavet en hjullapning.

Wasim Rahil er vores dækspecialist, som løbende holder sig opdateret indenfor området, for at være rustet optimalt til at løse alle problemer, der måtte opstå omkring dine dæk og fælge. 

Kontakt Wasim Rahil på enten email warah@skoda-hjorring.dk eller direkte telefonnr. 96 23 27 71.